تست کشش
دراین آزمون نمونه پخت شده را تحت تنش می کشند تا پاره شود . نمونه ای که برای این تست مورد نیاز است بسته به نوع دستگاه مورد استفاده می تواند بصورت حلقه یا به شکل دمبلی باشد . دراین آزمون معمولا سه نتیجه گزارش می شود که عبارتند از :
۱ – میزان قدرت کششی نهایی یعنی مقدار تنش مورد نیاز برای پاره شدن نمونه
۲ – درصد ازدیاد طولی تا حد پارگی
۳ – پیمون که عبارت است از مقدار قدرت کششی در یک درصد ازدیاد طولی خاص ( معمولا % ۳۰۰ )
از روی منحنی نه تنها می توان مقادیر مورد نیاز را استخراج کرد بلکه می توان بر رفتار کششی آمیزه نیز مطالعه کرد .